МениВеб страни

Соработници

Известувања

Мобилност

Читај online

Општина Виница

Истибанско здравоживо 2015

Општина Виница Ве поканува на Истибанско здравоживо. Во продолжение можете да ја прочитате програмата


Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t-home.mk