МениВеб страни

Соработници

Известувања

Мобилност

Читај online

Општина Виница

Истибанско здравоживо 2017 - програма

Со задоволство Ве покануваме да бидете дел од манифестацијата „Истибанско здравоживо“.
- свечено отварање на 17-ти септември во 18:00 часот во Истибања,
- свечено затварање на 20-ти септември во 17:30 часот во Виница.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t-home.mk