МениВеб страни

Соработници

Известувања

Мобилност

Читај online

Општина Виница

Детски забавен парк „Вини ленд“

За Павловден децата со игра и забава го означија стартот на новиот детски парк кај Мотелот чија целосна реализација како идејно решение треба да заврши до крајот на годината.

Новите огромни реквизити беа како магнет за најмладата популација која до доцните вечерни часови не можеше да остане рамнодушна на новото задоволство. Покрај реквизити, забавата беше збогатена со баскер перформанс на кловнови, магионичари и акробати.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t-home.mk