МениВеб страни

Соработници

Известувања

Мобилност

Читај online

Општина Виница

Лозаро - овоштарска вечер 2013

По повод празникот Свети Трипун на ден 09.02.2013 година ќе се одржи 33- та традиционална Лозаро – овоштарска вечер во хоел Центро бизнис – Виница.

Ќе ве забавува групата Дрим тим со екстрадниот уметник Марјан Коцев.
Влезници со цена од 700 денари се пуштени во продажба и можат да се набават во ресторант Кај Аце и со истите ќе учествувате во богата лотарија.
Примероци за дегустација на лозова, сливова ракија, бело и црвено вино да се достават најкасно до 06.02.2013 до 14 часот во ресторант Кај Аце.
Одборот на лозово – овоштари Ви посакува пријатна забава.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t-home.mk