МениВеб страни

Соработници

Известувања

Мобилност

Читај online

Контакт лице за пристап до информации од јавен карактер

Контакт лице за пристап до информации од јавен карактер

Согласно Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер, Општина Виница е обврзана да овозможи слободен пристап до информации од јавен карактер.

Образец / барање
Образец / жалба
Листа на слободен пристап на информации

Лице одговорно за давање на информации од јавен карактер
Ленче Петрова
тел. 075 297-252
mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t-home.mk