МениВеб страни

Соработници

Известувања

Мобилност

Читај online

Општина Виница

Мебел – Ви ДООЕЛ

Име на компанијата : Мебел – Ви ДООЕЛ

Дејност : Производство и трговија со мебел

Производи / услуги што ги нуди :
• Производство на тапациран мебел, гарнитури за седење, петоседи, лежаи троседи, душеци;
• Од корпусен мебел застапени се кујни, флексови, комоди, спални соби, регали, канцелариски мебел;
• Производството на мебел се одвива во фабрика која е опремена со најмодрена технологија која се користи во кропењето на текстилот и еко кожата.

Годнина на основање : 1997
Контакт информации :
Ул. Марксова 23
2310 Виница
Тел.++389 ( 0 ) 33/362-511
Email Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.mebel-vi.com

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t-home.mk