МениВеб страни

Соработници

Известувања

Мобилност

Читај online

Општина Виница

Виви Дизајн ДООЕЛ – Виница

Име на компанијата : Виви Дизајн ДООЕЛ

Дејност : Производство на мебел

Производи / услуги што ги нуди :
• Проектирање и производство на мебел (кујни, комоди,спални соби, детски соби, плакари со клизечи врати, канцелариски мебел, мебел за претсобје...) кој се изработува од иверка и медијапан;
• Продажба на материјали и оков за изработка на мебел;
• Изготување на компјутерски шеми за раскројување, како и кроење и кантирање на материјалот за изработка на мебел

Годнина на основање : 2006
Контакт информации :
Ул. Крушевска република бб
2310 Виница
Тел.++389 ( 0 ) 33/ 364-777
Моб. ++389(0)71/215-742, ++389(0)70/213-637
Email Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t-home.mk