МениВеб страни

Соработници

Известувања

Мобилност

Читај online

Општина Виница

БОРДИНГ ДООЕЛ

Име на компанијата : Бординг ДООЕЛ

Дејност : Завршни работи во градежништвото

Производи / услуги што ги нуди :
• Производство на буков и дабов паркет во најразлични димензии и квалитет;
• Производство на висококалоричен брикет од букова пилевина произведен со компресирање при температура од 150°С;
• Производство на најквалитетна букова парена сува режана граѓа во најразлични димензии.

Годнина на основање : 1996
Контакт информации :
Тел.++389( 0 ) 33/360-400
Факс ++389( 0 ) 33/361-471
Email Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.bording-timber.com

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t-home.mk