МениВеб страни

Соработници

Известувања

Мобилност

Читај online

Општина Виница

ДООЕЛ БОР ВУД

Име на компанијата : ДООЕЛ Бор Вуд

Дејност : Дрвна индустрија

Производи / услуги што ги нуди :
• Дрвени брикети од чиста букова пилевина кое е еколошки чисто цврсто гориво. Брикетите се изработуваат под висок притисок и температура и не содржат врзиви материи. Можат да се користат во печки за цврсто гориво, во печки за централно греење и.т.н.
• Масивен паркет претежно изработен од буково дрво, парен или непарен, и помали количини од други видови на дрво (даб, орев, костен и др.) или по желба на купувачот, во повеќе димензии.
• Букова граѓа, парена и непарена, сушена и свежа. Произведуваме околу 3000 m3 граѓа годишно.

Годнина на основање : 1997
Контакт информации :
Нас. Градец бб
2310 Виница
Тел. ++389 ( 0 ) 33/364-464
Факс ++389 ( 0 ) 33/364-465
Моб. ++389(0)70/219-561
Email Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.borwood.weebly.com

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t-home.mk