МениВеб страни

Соработници

Известувања

Мобилност

Читај online

Општина Виница

ИНТЕРТЕКС 2000 ДОО

Име на компанијата : ИНТЕРТЕКС 2000 ДОО

Дејност : Производно – текстилна

Производи / услуги што ги нуди :
• Производство на модна женска облека (кроење, шиење, паковање ) • Производство на женски кошули, женски маици, сукни, фустани.

Контакт информации :
Ул. Пиринска 17
2310 Виница
Погон во с. Лески
Тел. ++389 (0) 33/364-423
Email : Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t-home.mk