МениВеб страни

Соработници

Известувања

Мобилност

Читај online

Општина Виница

ВИНИЧАНКА ДОО

Име на компанијата : ВИНИЧАНКА ДОО

Дејност : Лесна конфекција– лон доработка

Производи / услуги што ги нуди :
• Лон доработка – извоз на машка кошула
• Доминантен сопственик на фирмата е “Ван Винкел“ од Холандија. Извозот се врши само во една единствена фирма “ Ван Винкел “ Холандија

Контакт информации :
Ул.Плачковички Одред бб
Тел.++389( 0 ) 33/364-483
Факс ++389( 0 ) 33/364-331
Email Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. , Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t-home.mk