МениВеб страни

Соработници

Известувања

Мобилност

Читај online

Општина Виница

Вин - им ДООЕЛ

Име на компанијата : Вин – ИМ ДООЕЛ

Дејност : Градежништво

Производи / услуги што ги нуди :
• Производство на бетон и бетонски елементи (ивичњаци големи и мали, бетонски прстени од разни профили, бетонски столбчиња)
• Услуги во градежништвото од нискоградба и високоградба
• Пробивае на патишта
• Асфалтирање на патишта
• Водоводни и кналаизациони мрежи

Контакт информации :
Ул.Плачковички Одред бб
Тел.++389( 0 ) 33/364-483
Факс ++389( 0 ) 33/364-331
Email Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. , Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t-home.mk