МениВеб страни

Соработници

Известувања

Мобилност

Читај online

Општина Виница

АБ Градба проект ДООЕЛ

Име на компанијата : АБ Градба проект ДООЕЛ

Дејност : изградба на стамбени и нестамбени згради

Производи / услуги што ги нуди :
Изработка на армирани бетонски конструкции, армирачки работи, фасадерсски зидарски работи, молерофарбарски работи, водоводни и канализациони мрежи во населени и воннаселени места, кровопокривачки работи, услуга со машини (утовар, истовар, ископ, порамнување и др.)

Годнина на основање : 1998
Контакт информации :
Ул.Илинденска бб
2310 Виница
Тел.++389 ( 0 ) 33/360-912
Факс ++389( 0 ) 33/360-912
Моб. ++389(0)70/219-561
Email Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.hipox.com.mk
Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t-home.mk