МениВеб страни

Соработници

Известувања

Мобилност

Читај online

Општина Виница

ТОНДАХ Македонија АД

Име на компанијата : ТОНДАХ Македонија АД

Дејност : Производство на ќерамиди од печена глина

Производи / услуги што ги нуди :
• Производство и продажба на градежен материјал за покриви- ќерамиди од печена глина;
• широка палета на производи во боја, енгобирани ќерамиди;
• Комплетни решенија на покрив систем
• Системи од некерамички производи ТОНДАХ Тунинг, како додатоци
• Стручни совети и инструкции на лице место како правилно да бидат вградени нашите производи на покривот, со подкровна конструкција и ТОНДАХ Тунинг елементи
• Обука на мајстори во просториите на фабриката

Годнина на основање : 1998
Контакт информации :
ул. „ИГМ Пролетер“ бр. 1
2310 Виница
Тел.++++389/ (0)33/361 332
Факс ++389/ (0)33/361 780
Email Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.tondach.com.mk
Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t-home.mk