МениВеб страни

Соработници

Известувања

Мобилност

Читај online

Општина Виница

Хипокс ДОО

Име на компанијата : Хипокс ДОО

Дејност : Завршни работи во градежништвото

Производи / услуги што ги нуди :
• Епоксидни подови кои ги има два вида : индустриски и декоративен, на база на епоксидна смола и кварцен песок, со голема палета на бои по избор на клиентите. Индустрискиот под се изработува во различни индустрии и е со различни својства во зависност од индустријата.(Подетално можете да погледнете во техничките податоци). Подовите се сертифицирани според HACCP system (кај нас познат како ХАСАП систем).
• Изработка на базени односно нивно обложување со ПВЦ базенска фолија, која е најиздржлива на температурни разлики и вградување на филтри,односно комплетна опрема за базени. Изработуваме базени за приватна употреба како и базени за јавна употреба. Нудиме услуга за одржување и сервисирање на базени кои ние ги изведуваме како и оние кои се изведени од други лица.
• Хидро изолација вградуваме на покриви и покривни конструкции, темели и резервоари за питка вода.

Годнина на основање : 1998
Контакт информации :
Ул.Илинденска бб
2310 Виница
Тел.++389 ( 0 ) 33/360-912
Факс ++389( 0 ) 33/360-912
Моб. ++389(0)70/219-561
Email Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.hipox.com.mk

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t-home.mk