МениВеб страни

Соработници

Известувања

Мобилност

Читај online

Општина Виница

Градски стадион

 

Фудбалски стадион (соблекувални со тушеви, рефлектори)

Назад во менито Спортски комплекси

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t-home.mk