МениВеб страни

Соработници

Известувања

Мобилност

Читај online

Општина Виница

Конкурс за доделување на стипендии на студенти за учебната 2017/2018 година

Кандидатите за користење на стипендии треба да се редовни студенти, запишани на државните универзитети во Македонија. Конкурсот е отворен од 10.01.2018 година (среда). Документите треба да се достават најдоцна до 26.01.2018 година (петок) во просториите на Општина Виница, Бизнис центар, кој се наоѓа на четврти кат.

Во прилог симнете го барањето за аплицирање на овој конкурс.

(симни)
Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t-home.mk